1 X RAW PAPIR “RUL SOM EN COWBOY” SÆT KUN 20.kr

kr. 25,00 kr. 20,00

-20 %
-20 %
-20 %
-20 %

på lager

Beskrivelse

1 X RAW PAPIR “RUL SOM EN COWBOY” SÆT KUN 20.kr    (max 1.sæt pr. ordre)

Du får 2 x filter tips og 2 x papir

Kom i gang med at rulle som en cowboy med Raw rolling paper og Bigboysbrand.dk du får 2 slags forskellige papers og 2 slags filtertips til foræringspris 🙂

På RAW har vi været tro mod vores rødder og lavet dette papir af naturligt uraffinerede planter med en naturlig træsaft gummilinje for en oplevelse, der er virkelig RAWthentic. RAW-papir er lavet af naturlige planter uden tilsætningsstoffer der forbrændes.

Raw papir er i blandt verdens bedste joint og cigaretpapir. Raw er rent ubleget papir med en let brun farve, som er så tyndt at man kan se igennem det.

400X

 • Virkelig ubleget
  RAW Rolling Papers indeholder den perfekte blanding af naturligt ublegede plantefibre og er afsluttet med en ren naturlig gummi, der matcher forbrændingshastigheden af rullepapiret. Hvert ark holdes naturligt sammen med vores høje fiberindhold, og derefter perfekt trykvandmærket med vores proprietære Criss-Cross-aftryk, der hjælper med at forhindre løb og opretholder den glatteste forbrænding.
 • Fremstillet af naturlige planter
  RAW Rolling Papers bruger en ren, naturlig organisk akaciegummi, der er bæredygtigt høstet i Etiopien/Senegal-regionen. Akacieharpiks tappes fra træerne på en måde, der ligner ahornsirup, og filtreres derefter og pasteuriseres, før den påføres vores papir. RAW papir er lavet af naturlige planter med nul forbrændingsadditiver.RAWs rene økologiske gummi er produceret uden genetisk modificerede organismer eller animalske produkter og er vegansk venligt og naturligt.
  Den RAW sandhed.
  Kridt er et almindeligt tilsætningsstof i noget cigaretpapir for at skabe en “falsk” hvid aske, når den brændes. Nogle papirer kan tilføje et ammoniakbrunt farvestof i deres gummi. Derfor siger vi altid, at hvis du vil vide, hvad der virkelig er i en andens rullepapir, skal du SPØRGE DEM!!RAW rullepapir indeholder ABSOLUT INGEN TILSÆTTET KRIDT, FARVER, ELLER ANDRE TILSÆTNINGER!!!
  Disse grimme kemikalier kan påvirke smagen af din røg, og det ville vi aldrig gøre med de mest rå rullepapir, der nogensinde er lavet.
 • Smag de naturlige smage
  Vi ønsker, at du fuldt ud smager og nyder det, du ryger, uden at maskere smagen med skrappe tilsætningsstoffer og kridt.Vi nyder at ryge vores smukke papir hver dag, og vi vil altid holde det rent og RAW – for både dig og os!Vores mål
  Vi taler på vegne af hvert medlem af vores familie, mens vi med stolthed siger dette…RAW’s mål er at lave det absolut bedste rullepapir i verden! 

https://rawthentic.com/

https://bigboysbrand.dk/vare-kategori/raw-brand/

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1 X RAW PAPIR “RUL SOM EN COWBOY” SÆT KUN 20.kr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + twelve =

Du kunne også være interesseret i...