JUICY JAY HEMP BLUNT WRAP MANIC

kr. 15,00 kr. 12,00

-20 %
-20 %

på lager

Beskrivelse

JUICY JAY HEMP BLUNT WRAP MANIC 2 STK

Juicy Jays Hemp Blunt Wrap størrelse vist 10 cm.

 

 

 

 

Juicy Hemp Blunt Wraps er fugtige og lækre. I modsætning til billige dry wraps er Juicy Wraps lavet med vores berømte triple-dip® smagssystem og forseglet ekstra tæt for garanteret friskhed.

Køb dine altid Friske Blunt wrap hos Bigboysbrand.dk

Der er en masse sjov folklore og rygter om historien om navnet Juicy Jay’s®. Jeg synes, det er på tide at fortælle hele Juicy Jay’s® baggrundshistorie.

Det hele startede i slutningen af ​​1980’erne i New York City. Mine venner og jeg var KÆMPE LL Cool J fans. Jeg havde en hvid Mustang GT 5.0 cabriolet med guldfælge (ala Vanilla Ice-stil).

Jeg havde ikke råd til læderoptionen, så den havde grå plaidsæder. Det var rædselsfuldt – men det var 80’erne og forfærdelige ting, som det var fedt. Efter at LL Cool J i en af ​​sine sange nævnte, at han hænger ud på Farmers Boulevard i Queens, tog vi til cruise Farmers Boulevard og spurgte fodgængere, om nogen vidste, hvor LL Cool J hang ud.

Der var vi, ovenfra og ned, 4 sjove børn fra 4 forskellige baggrunde og etniciteter (en af ​​mine venner ved navn Kippie var så hvid, at han praktisk talt var albino) og havde vores livs tid. Vi krydsede hele længden af ​​Farmers den dag. Derefter fandt mine venner på et nyt kaldenavn til mig. Selvfølgelig var det kaldenavn “Cool Jay”. De ville sige “yo, derovre er den Vanilla Ice’s 5.0 – nej det er Cool Jay’s Stang, lad os tage over til Farmers og se om vi kan finde LL”.

Et årti senere, da jeg fandt på et mærkenavn til mine nye mentol-rullepapirer, mærkede jeg dem med mit gamle kaldenavn Cool Jay’s. Den næste smag, jeg fandt på, var vandmelon. Til den kaldte jeg den Juicy Jay’s Watermelon. Senere kom Java Jay’s, Jay’s rolls og 40 varianter af Juicy Jay’s®.

Læs mere: Home – Juicy Jays

Se flere Hemp blunt wraps:

Blunts & wraps Arkiv – Bigboysbrand 18+ RUL SOM EN COWBOY Headshop

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JUICY JAY HEMP BLUNT WRAP MANIC”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 6 =