JUICY JAY HEMP WRAP CONES RED ALERT

kr. 15,00 kr. 12,00

-20 %
-20 %

på lager

Beskrivelse

JUICY JAY HEMP WRAP CONES RED ALERT 2 STK

HEMPWRAPS

 

 

 

 

 

Juicy Hemp Wrap cones er fugtige og lækre. I modsætning til billige dry wraps er Juicy Wrap cones lavet med vores berømte triple-dip® smagssystem og forseglet ekstra tæt for garanteret friskhed.

Køb dine altid Friske Hemp Wraps hos Bigboysbrand.dk

Der er en masse sjov folklore og rygter om historien om navnet Juicy Jay’s®. Jeg synes, det er på tide at fortælle hele Juicy Jay’s® baggrundshistorie.

Det hele startede i slutningen af ​​1980’erne i New York City. Mine venner og jeg var KÆMPE LL Cool J fans. Jeg havde en hvid Mustang GT 5.0 cabriolet med guldfælge (ala Vanilla Ice-stil).

Jeg havde ikke råd til læderoptionen, så den havde grå plaidsæder. Det var rædselsfuldt – men det var 80’erne og forfærdelige ting, som det var fedt.

Efter at LL Cool J i en af ​​sine sange nævnte, at han hænger ud på Farmers Boulevard i Queens, tog vi til cruise Farmers Boulevard og spurgte fodgængere, om nogen vidste, hvor LL Cool J hang ud.

Der var vi, ovenfra og ned, 4 sjove børn fra 4 forskellige baggrunde og etniciteter (en af ​​mine venner ved navn Kippie var så hvid, at han praktisk talt var albino og havde vores livs tid.

Vi krydsede hele længden af ​​Farmers den dag.

Derefter fandt mine venner på et nyt kaldenavn til mig.

Læs mere: Home – Juicy Jays

Se flere Hemp wrap cones

Blunts & wraps Arkiv – Bigboysbrand 18+ RUL SOM EN COWBOY Headshop

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JUICY JAY HEMP WRAP CONES RED ALERT”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + ten =

Du kunne også være interesseret i...