RAW BRAND SOCKS BLACK

kr. 135,00 kr. 108,00

-20 %
-20 %

på lager

Beskrivelse

RAW BRAND SOCKS BLACK

RAW har frigivet den reneste form for komfort og stil i fodtøj med disse klassiske RAW -strikkede strømper. RAW -sokkerne er slanke, lette og har en forlænget manchet, der giver en god pasform. Y-G lysdæmpet hæl tilføjer også komfort og holdbarhed til denne RAWesome sok.

RAW SOCKS STR EU 42-46

RAW Classic Rolling Papers er omhyggeligt udformet af papirhåndværkere fra flere generationer i den lille landsby Benimarfull i regionen for det historiske fødested for rullepapir!

Virkelig ubleget
RAW Rolling Papers indeholder den perfekte blanding af naturligt ublegede plantefibre og er afsluttet med en ren naturlig gummi, der matcher forbrændingshastigheden af ​​rullepapiret. Hvert ark holdes naturligt sammen med vores høje fiberindhold, og derefter perfekt trykvandmærket med vores proprietære Criss-Cross-aftryk, der hjælper med at forhindre løb og opretholder den glatteste forbrænding.

Fremstillet af naturlige planter
RAW Rolling Papers bruger en ren, naturlig organisk akaciegummi, der er bæredygtigt høstet i Etiopien/Senegal-regionen. Akacieharpiks tappes fra træerne på en måde, der ligner ahornsirup, og filtreres derefter og pasteuriseres, før den påføres vores papir. RAW papir er lavet af naturlige planter med nul forbrændingsadditiver.

RAWs rene økologiskegummi er produceret uden genetisk modificerede organismer eller animalske produkter og er vegansk venligt og naturligt.

Den RAW sandhed.
Kridt er et almindeligt tilsætningsstof i noget cigaretpapir for at skabe en “falsk” hvid aske, når den brændes. Nogle papirer kan tilføje et ammoniakbrunt farvestof i deres gummi. Derfor siger vi altid, at hvis du vil vide, hvad der virkelig er i en andens rullepapir, skal du SPØRGE DEM!!

RAW rullepapir indeholder ABSOLUT INGEN TILSÆTTET KRIDT, FARVER, ELLER ANDRE TILSÆTNINGER!!!
Disse grimme kemikalier kan påvirke smagen af ​​din røg, og det ville vi aldrig gøre med de mest rå rullepapir, der nogensinde er lavet.

Smag de naturlige smage

RAW Socks • RAWthentic

Meget mere Raw finder du her:

RAW BRAND Arkiv – Bigboysbrand one stop paper Headshop 18+

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RAW BRAND SOCKS BLACK”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − two =