RAW ROLLING PAPER X-STAND

kr. 32,00 kr. 25,60

-20 %
-20 %
-20 %

på lager

Beskrivelse

RAW ROLLING PAPER X-STAND

Raw rolling papers  X Stand er et rulleværktøj, der holder dine papirer i positionen “klar til at fylde”. Bare smid din Filter tip og rullepapir + materialer og du kan ordne det hele, før du løfter det ud af vuggen og ruller.

Lavet af bambuspulver blandet med PP-plast og et bio-additiv for at gøre det mere jordvenligt 🙂

Størrelse: 11,9 cm x 3,3 cm x 3,5 cm

https://rawthentic.com/

RAW BRAND Arkiv – Bigboysbrand 18+ RUL SOM EN COWBOY Headshop

 

RAW Classic Rolling Papers er omhyggeligt udformet af papirhåndværkere fra flere generationer i den lille landsby Benimarfull i regionen for det historiske fødested for rullepapir!

Virkelig ubleget
RAW Rolling Papers indeholder den perfekte blanding af naturligt ublegede plantefibre og er afsluttet med en ren naturlig gummi, der matcher forbrændingshastigheden af ​​rullepapiret. Hvert ark holdes naturligt sammen med vores høje fiberindhold, og derefter perfekt trykvandmærket med vores proprietære Criss-Cross-aftryk, der hjælper med at forhindre løb og opretholder den glatteste forbrænding.

Fremstillet af naturlige planter
RAW Rolling Papers bruger en ren, naturlig organisk akaciegummi, der er bæredygtigt høstet i Etiopien/Senegal-regionen. Akacieharpiks tappes fra træerne på en måde, der ligner ahornsirup, og filtreres derefter og pasteuriseres, før den påføres vores papir. RAW papir er lavet af naturlige planter med nul forbrændingsadditiver.

RAWs rene økologiske gummi er produceret uden genetisk modificerede organismer eller animalske produkter og er vegansk venligt og naturligt.
Den RAW sandhed.
Kridt er et almindeligt tilsætningsstof i noget cigaretpapir for at skabe en “falsk” hvid aske, når den brændes. Nogle papirer kan tilføje et ammoniakbrunt farvestof i deres gummi. Derfor siger vi altid, at hvis du vil vide, hvad der virkelig er i en andens rullepapir, skal du SPØRGE DEM!!

RAW rullepapir indeholder ABSOLUT INGEN TILSÆTTET KRIDT, FARVER, ELLER ANDRE TILSÆTNINGER!!!
Disse grimme kemikalier kan påvirke smagen af ​​din røg, og det ville vi aldrig gøre med de mest rå rullepapir, der nogensinde er lavet.

Smag de naturlige smage
Vi ønsker, at du fuldt ud smager og nyder det, du ryger, uden at maskere smagen med skrappe tilsætningsstoffer og kridt.

Vi nyder at ryge vores smukke papir hver dag, og vi vil altid holde det rent og RAW – for både dig og os!

Vores mål
Vi taler på vegne af hvert medlem af vores familie, mens vi med stolthed siger dette…RAW’s mål er at lave det absolut bedste rullepapir i verden!

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RAW ROLLING PAPER X-STAND”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × two =

Du kunne også være interesseret i...