RAW ROLLING PAPERS X POMPOM BLACK

kr. 245,00 kr. 196,00

-20 %
-20 %

på lager

Beskrivelse

RAW ROLLING PAPERS X POMPOM BLACK

RAW X Rolling Papers Pompom Hat Black
RAWk denne super seje pompomhat hele vinteren med RAW-logoet prydet i rødt, du vil elske denne tophue til at holde dit hoved varmt, som sædvanlig er det en lækker kvalitet.

 • En størrelse passer alle.
  Maskinvaskbar.

  RAW Rolling Papers • The Natural Way To Roll • Rawthentic.com

  RAW BRAND Arkiv – Bigboysbrand one stop paper Headshop 18+

  Mere om Raw Rolling papers og deres rullepapir

  RAW Classic Rolling Papers er omhyggeligt udformet af papirhåndværkere fra flere generationer i den lille landsby Benimarfull i regionen for det historiske fødested for rullepapir!

  Virkelig ubleget
  RAW Rolling Papers indeholder den perfekte blanding af naturligt ublegede plantefibre og er afsluttet med en ren naturlig gummi, der matcher forbrændingshastigheden af ​​rullepapiret. Hvert ark holdes naturligt sammen med vores høje fiberindhold, og derefter perfekt trykvandmærket med vores proprietære Criss-Cross-aftryk, der hjælper med at forhindre løb og opretholder den glatteste forbrænding.

  Fremstillet af naturlige planter
  RAW Rolling Papers bruger en ren, naturlig organisk akaciegummi, der er bæredygtigt høstet i Etiopien/Senegal-regionen. Akacieharpiks tappes fra træerne på en måde, der ligner ahornsirup, og filtreres derefter og pasteuriseres, før den påføres vores papir. RAW papir er lavet af naturlige planter med nul forbrændingsadditiver.

  RAWs rene økologiske gummi er produceret uden genetisk modificerede organismer eller animalske produkter og er vegansk venligt og naturligt.
  Den RAW sandhed.
  Kridt er et almindeligt tilsætningsstof i noget cigaretpapir for at skabe en “falsk” hvid aske, når den brændes. Nogle papirer kan tilføje et ammoniakbrunt farvestof i deres gummi. Derfor siger vi altid, at hvis du vil vide, hvad der virkelig er i en andens rullepapir, skal du SPØRGE DEM!!

  RAW rullepapir indeholder ABSOLUT INGEN TILSÆTTET KRIDT, FARVER, ELLER ANDRE TILSÆTNINGER!!!
  Disse grimme kemikalier kan påvirke smagen af ​​din røg, og det ville vi aldrig gøre med de mest rå rullepapir, der nogensinde er lavet.

  Smag de naturlige smage
  Vi ønsker, at du fuldt ud smager og nyder det, du ryger, uden at maskere smagen med skrappe tilsætningsstoffer og kridt.

  Vi nyder at ryge vores smukke papir hver dag, og vi vil altid holde det rent og RAW – for både dig og os!

  Vores mål
  Vi taler på vegne af hvert medlem af vores familie, mens vi med stolthed siger dette…RAW’s mål er at lave det absolut bedste rullepapir i verden!

   

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RAW ROLLING PAPERS X POMPOM BLACK”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 4 =

Du kunne også være interesseret i...