TILBUD

RULLE MASKINE ELEKTRISK COMPACT

kr. 219,00

på lager

Beskrivelse

RULLE MASKINE ELEKTRISK COMPACT

Brugervenlig Elektrisk rulle maskine fra ZORR til hurtig produktion af individuelle cigaretter.

Med disse Elektrisk rulle maskiner er komfort, pålidelighed og sidst men ikke mindst besparelser i højsædet. Med Zorr Elektrisk rulle maskine kan du tilføje lidt farve til din hverdag. Resultatet er perfekte cigaretter, der ikke kan skelnes fra industrielt fremstillede cigaretter.

Den nemme måde at stoppe cigaretter på 🙂

Med Zorr Elektrisk rulle maskine kan du selv indstille styrken på cigaretterne med en simpel regulator. Leveres sammen med det lille rengøringssæt.

Den elektriske rullemaskine til at lave sine egne cigaretter:Kun 16 cm lang og 6,5 cm bred fylder denne elektriske mini-opfyldningsmaskine meget lidt plads på bordet. Takket være den integrerede skridsikre måtte under modellen forbliver maskinen stabil under de forskellige operationer. En lille nivelleringsfod er også blevet placeret under maskinen for din komfort.

Under en stiv gennemsigtig skal finder du stedet, hvor du kan placere dit hylster. Ovenfor vil et ret stort reservoir rumme din tobak. Lige ved siden af ​​vil den hvide knap blive brugt til at tube den rigtige mængde tobak inde i hylstret. Ved for meget fastklemning vil det være muligt at få systemet til at gå baglæns for at fjerne overskydende tobak. Tobakken vil blive pakket gennem det lille sorte låg ved siden af ​​filteret.

Du kan sætte det medfølgende netstik i bagsiden: det er langt nok til, at den elektriske rulle maskine Zorr kan placeres på et bord. Endelig medfølger en lille rensebørste for at holde din maskine i god stand!

Fås i rød eller sort, Zorr burde takket være dens lave pris overbevise mange rygere!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RULLE MASKINE ELEKTRISK COMPACT”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

3 × five =