VAPORIZER HERBAL BALL METAL

kr. 359,00

på lager

til kategorier Varenummer (SKU): BBB_72993-2 Kategorier: ,

Beskrivelse

VAPORIZER HERBAL BALL METAL

Vores Vaporizer er en banebrydende botanisk olie og urte essens vaporizer. Du er kommet til det rigtige sted for at få din vaporizer til en lav pris. Denne banebrydende aromaterapeutiske enhed anbefales over hele verden.

Betragtet som funktionel kunst, er denne særlige vaporizer sikker og nem at bruge. Se, mens kuglen fyldes med en kraftig fordampet tåge for at afhjælpe dit behov og hjælpe dig med at slappe af Denne vaporizer har et skånsomt varmesystem, der tillader en røgfri fordampning af de mest værdifuldeurter eller æteriske olier. Nøglen er dets avancerede elektriske varmesystem, som skaber en ensartet kilde til lav temperatur fordampning.

Lavtemperaturfordampning tillader også den mindste mængde biprodukter, som normalt kommer fra højvarmeforbrændingsteknikker. Aroma-terapi vaporizeren leverer320 til 420 % mere aktiv botanisk essens end andre vaporizers.Denne Vaporizer er også en af ​​de mest overkommelige 220 volt standard vaporizer på markedet!

Vaporizer – Wikipedia, den frie encyklopædi

Vaporizer Arkiv – Bigboysbrand 18+ RUL SOM EN COWBOY

En vaporizer (amerikansk for en fordamper) er et apparat som bruges til at fordampe en substans så den kan inhaleres. Når man bruger en vaporizer ryger man ikke, og mange af de skadelige effekter som rygere mærker findes ikke hos dem der bruger vaporizer. Ydermere kan adskillige vaporizerer også benyttes til aromaterapi.